Contact

Heb je vragen, opmerkingen, aanvragen of andere dingen die je wilt laten weten? Vul je gegevens hier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

Vul hier al je vragen, aanvragen en overige opmerkingen in!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Heeft u een aanvraag?
zo niet, sla dit deel dan over
UITSTEKEND
7 recensies op
TWANenILSE Bakker
TWANenILSE Bakker
2024-05-30
Ik wilde/moest weer gaan sporten, maar kon mijzelf niet motiveren om naar de sportschool te gaan. Dat massale ataat mij niet aan. Ik heb een stok achter de deur nodig en iemand die mij begeleid en motiveert. Naast de prachtige boetiek heeft Bo mij geholpen om weer aan de gang te gaan. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en waar rekening mee moet worden gehouden. Ze is flexibel en de sfeer is goed. Lekker met een klein clubje aan de gang naast mijn pt trainingen. Dit houdt ik nog wel even vol. TOPPERTJE
Ankie Van Hoek
Ankie Van Hoek
2024-05-29
Ik heb bij Bo de pt try-out gedaan. Ik heb al lang niet meer zo fijn gesport. Verschillende oefeningen gedaan en ook hele goede onderbouwing waarvoor de oefeningen goed voor zijn. Hele fijne begeleiding! Verder was de sfeer tijdens het sporten heel goed, super vriendelijk en persoonlijk.
J L
J L
2024-05-29
Echt een hele mooie, fijne sportschool! Bo de eigenaresse geeft hele goede ondersteuning. Er is ook een hele fijne sfeer!
Krisje Baks
Krisje Baks
2024-05-13
Pt traject doorlopen in het begin van mijn 2e zwangerschap bij Bo, wat een fijne ervaring! Ze geeft duidelijke uitleg waarom iets wel of niet kan in de zwangerschap, hierdoor sporten ik echt met vertrouwen in mijn lijf. Alles wat ik kon doen volgens Bo voelde ook meteen goed in mijn lijf. Bo weet duidelijk waar ze het over heeft en kan dat ook onderbouwen, heel fijn! Naast de optimale kennis van haar, heeft ze ook een hele fijne huiselijke sfeer weten te creëren in haar gym. Er is veel persoonlijke aandacht en je voelt je heel snel thuis. Ik kan echt duidelijk zeggen dat ik veel fitter mijn 2e zwangerschap door kom, dankzij Bo. Dankjewel Bo op nog heel veel fijne jaren bij jou sporten!
Katie Roth
Katie Roth
2024-04-24
Ik heb de PT tryout met Bo gedaan en wat heb ik veel geleerd in zo’n korte tijd! Mijn doel was om fitness serieus op te pakken, nieuwe oefeningen te leren die ik zelf kon uitvoeren, en mijn schouders (oude blessure) en algehele lichaamskracht te verbeteren. Haar aanpak was professioneel en persoonlijk, waarbij ze mijn grenzen respecteerde en rekening hield met mijn oude blessure aan mijn schouder. Bo heeft me veel nieuwe oefeningen laten zien en ze gaf duidelijke instructies om mijn houding en spieractivering te verbeteren. De trainingssessies waren divers en uitdagend, precies zoals ik het wilde. Femmergy is een hele fijne plek om te trainen, met persoonlijke aandacht en een comfortabele sfeer. Dit is de eerste gym waar ik me echt op me gemak voel. Al met al vond ik de sessies heel gezellig en nuttig en ik heb zin in om weer naar de gym te gaan!
Rob joosten
Rob joosten
2024-04-18
Femmergy, een geweldige sport boetiek voor dames! Ik ben nu 4 weken 'onderweg' met personal training en nu al zoveel stappen vooruit gegaan. Bo weet exact wat nodig is voor een vrouwenlichaam, schroom je niet, meld je aan... Ik heb echte drempelvrees.. maar bij Bo is het thuiskomen 🩷 Echt geweldig! Ga zo door Bo, jij doet waar je goed in bent💪 Groetjes Lian Joosten
Illias “illi” Cramers
Illias “illi” Cramers
2024-03-30
Heel erg leuk bedrijf met leuk interieur! Fijn om mee samen te werken!