Trajecten

Al onze Trajecten!

Reguliere PT Trajecten

Elke vrouw is uniek en welkom bij Femmergy, wij werken graag samen met jou aan je gezondheid, persoonlijke doelen en vrouwelijke energie. Ben jij iemand die net die stok achter de deur nodig heeft, of weet je gewoon echt niet waar je moet beginnen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op voor een geheel vrijblijvende intake! Wil jij samen met je moeder, vriendin of zus komen sporten? Duo pt trainingen zijn bij ons ook mogelijk! Ook hiervoor laat je hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Pre- en Postnatale Trajecten​

Ben jij zwanger en wil je op een leuke en veilige manier fit blijven, zodat je vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat? Sporten tijdens de zwangerschap heeft niet alleen veel voordelen voor jezelf, maar ook ontzettend veel voor het kindje! Ben je bevallen en wil je op een verantwoorde manier weer in shape komen & werken aan eventuele lichamelijke klachten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hiervoor persoonlijke 1 op 1 begeleiding, waarbij we rekening houden met eventuele klachten zoals bekken- of lage rugpijn, we gaan dieper in op houding, core training ,juiste ademhaling en ademhalingstechnieken. Daarnaast werken we aan jouw individuele doelen. Bij Femmergy vinden wij iedere vrouw uniek, vooral tijdens of na een zwangerschap. Daarom zijn deze trajecten altijd 1-1 zodat we het traject precies kunnen afstemmen op de klant. Al deze trajecten worden begeleid door een gediplomeerd pre en postnataal fit specialist. Ook mama’s die al even mama zijn, zijn van harte welkom! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op voor een vrijblijvende intake.

Personal Training Try-Out ACTIE!

Denk jij aan personal training, maar weet je gewoon niet of het echt iets voor je is? Of heb jij simpelweg een opstap nodig naar veilig sporten? Probeer dan nu onze personal training try-out ! 3 PT uren voor maar 80 euro, dat is 70 euro korting op regulier tarief!! De PT try out is makkelijk aan te schaffen via de app onder het kopje strippenkaarten, of mail even naar Femmergybybo@gmail.com wij nemen daarna contact met je op om jou pt uren in te plannen.

FAQ (veel gestelde vragen)

Heel simpel, je kiest een abonnement met het aantal credits dat bij jou past, je download de app en gebruikt deze credits om jou sportmoment zelf te plannen/wijzigen of verzetten. Op deze manier is het nooit TE druk bij Femmergy en hebben wij echte persoonlijke aandacht naar onze klanten.

Kom gezellig even langs bij Femmergy, dan lopen we er samen even doorheen, wij helpen je graag!

Jazeker, onze proeflessen zijn gratis en vrijblijvend.

Mail naar : femmergybybo@gmail.com of bel op 0613796899 om jou proefles te plannen!

Nee! Bij Femmergy betaal je op dit moment geen inschrijfkosten! 🙂

Vul je vraag in via het contactformulier en wij nemen zsm contact met je op!